Pignoletto Spumante Brut 12%

12%

Obsah alkoholu

Vinci

Vinárska oblasť

Suché

Zbytkový cukor

Biele

Farba

Hrozno Pignoletto sa zberá ručne a mechanicky, zhruba koncom augusta a začiatkom septembra. Proces vinifikácie sa používa mäkkým lisovaním. Teplotne riadené kvasenie pri 16 – 18 ° C dodáva vínu ovocné a kvetinové arómy. Perlivý proces prebieha v autokláve s kontrolovanou teplotou a tlakom.

9,50 s DPH

nalievanie vína

Degustačné poznámky

Hodvábne jemné víno s kvetinovým vôňou a jemným iskrením na podnebí je vyrobené z najkvalitnejších hroznových odrôd Pignoletto od spoločnosti Romagna.

Kombinácia s jedlom

Skvelé víno vhodné ako aperitív. Môžete podávať aj k jedlám z rýb, morských živočíchov a k syrom.
jedlo k talianskemu vínu

Mohlo by sa vám páčiť

Nákupný košík
Scroll to Top

Vstupujete na stránku, kde sa predáva alkohol. Svojim vstupom prehlasujete, že máte viac ako

18 rokov