Leonardo da Vinci Toscana ROSSO

2017

Ročník

13%

Obsah alkoholu

Vinci

Vinárska oblasť

Suché

Zbytkový cukor

Červené

Farba

Dobre dozreté hrozno sa zberá a vinifikuje maceráciou asi 10 dní. Fermentácia prebieha pri kontrolovanej teplote asi 29 ° C. Časté pumpovanie za účelom silného rozpustenia antokyanov za účelom zanechania intenzívneho a pretrvávajúceho ovocia a zachovania vône vína.

9,25 s DPH

nalievanie vína

Degustačné poznámky

Rubínovočervená farba. Bohatá ovocná chuť s dlhým aromatickým ukončením. Jemná harmónia sladkých tónov.

Kombinácia s jedlom

Vhodné k rôznym druhom šunky, syrov a mäsitých jedál.
jedlo k talianskemu vínu

Mohlo by sa vám páčiť

Shopping Cart
Scroll to Top

Vstupujete na stránku, kde sa predáva alkohol. Svojim vstupom prehlasujete, že máte viac ako

18 rokov