Da Vinci in Romagna

2010

Ročník

12%

Obsah alkoholu

Vinci

Vinárska oblasť

Suché

Zbytkový cukor

Biele

Farba

Hrozno Pignoletto sa zberá ručne a mechanicky, zhruba koncom augusta a začiatkom septembra. Proces vinifikácie sa používa mäkkým lisovaním. Teplotne riadené kvasenie pri 16 – 18 ° C dodáva vínu ovocné a kvetinové arómy. Perlivý proces prebieha v autokláve s kontrolovanou teplotou a tlakom.
Ak hľadáte jemné a suché biele víno, da Vinci in Romanga je tým správnym pre vás.

8,50 s DPH

nalievanie vína

Degustačné poznámky

Šumivé víno s kvetinovou vôňou a jemným iskrením na podnebí je vyrobené z najkvalitnejších hroznových odrôd Pignoletto od značky Leonardo.

Kombinácia s jedlom

Víno môžete podávať samostatne ako ľahký aperitív. Rovnako odporúčame podávať k jedlám z rýb, morským plodom alebo k syru.
jedlo k talianskemu vínu

Mohlo by sa vám páčiť

Shopping Cart
Scroll to Top

Vstupujete na stránku, kde sa predáva alkohol. Svojim vstupom prehlasujete, že máte viac ako

18 rokov